ویلا در بندر انزلی (640 متر)
- 0
جزئیات
- کد ملک a5462
- قیمت 0
- مساحت ملک 150
- مساحت زمین 640
- خواب 3
- سرویس 2
- پارکینگ 4
- سال ساخت 1387
- کاربرد ملک ویلایی
نمای 360
توضیحات
خرید ویلا ۶۴۰ متری در طالبآباد بندر انزلی
طالبآباد بندر انزلی در اطلاعات این فایل بهعنوان محدودهای شهری برای خرید و فروش ملک معرفی شده است. این ویلا در طالبآباد قرار دارد و ویژگی اصلی آن، زمین ۶۴۰ مترمربعی با زیربنای ۱۵۰ مترمربع و محوطه بزرگ است.
معرفی ویلا در طالبآباد
این ویلا در سال ۱۳۸۷ ساخته شده و زیربنای آن ۱۵۰ مترمربع در زمینی به مساحت ۶۴۰ مترمربع اعلام شده است. ویلا بازسازی شده و دارای حیاط بزرگ، حیاط پشتی، پارکینگ بزرگ و انباری بزرگ است. در محوطه نیز یک ساختمان نیمهکاره برای سوئیت وجود دارد.
فضای داخلی شامل سالن نورگیر و آشپزخانه مجهز به هود است. کف سرامیک و کفپوش، سقف کناف و در بخش بالایی شیشه، سیستم سرمایشی با کولر گازی و گرمایش با بخاری از دیگر مشخصات ملک هستند. ویلا دارای ۳ اتاق خواب است و یکی از اتاقها کمد دیواری دارد.
- مساحت زمین: ۶۴۰ مترمربع
- زیربنا: ۱۵۰ مترمربع
- سال ساخت: ۱۳۸۷
- خواب: ۳ اتاق
- کمد دیواری: در یک اتاق
- پارکینگ: بزرگ
- انباری: بزرگ
- حیاط: بزرگ و دارای حیاط پشتی
- وضعیت: بازسازیشده
- سرمایش: کولر گازی
- گرمایش: بخاری
محوطه و ساختمان نیمهکاره
یکی از ویژگیهای قابل توجه این ملک، زمین ۶۴۰ مترمربعی و وجود ساختمان نیمهکاره برای سوئیت در محوطه است. وضعیت فعلی این ساختمان، میزان پیشرفت و امکان تکمیل آن باید پیش از معامله از نظر فنی و قانونی بررسی شود.
بررسی خرید ویلا در طالبآباد بندر انزلی
این ملک بیشتر بر فضای زمین و محوطه تأکید دارد و در کنار زیربنای ۱۵۰ مترمربعی، حیاط بزرگ، پارکینگ و ساختمان نیمهکاره سوئیت را در اختیار خریدار قرار میدهد. بازسازیشده بودن ویلا نیز از مشخصات اعلامشده است.
سوالات متداول
مساحت زمین و زیربنای ویلا چقدر است؟
زمین ۶۴۰ مترمربع و زیربنا ۱۵۰ مترمربع اعلام شده است.
ویلا چند خواب دارد؟
ویلا دارای ۳ اتاق خواب است.
آیا ویلا بازسازی شده است؟
بله، ویلا بازسازیشده معرفی شده است.
آیا پارکینگ و انباری دارد؟
بله، پارکینگ بزرگ و انباری بزرگ برای ملک ذکر شده است.
آیا در محوطه ساختمان دیگری وجود دارد؟
بله، یک ساختمان نیمهکاره برای سوئیت در محوطه اعلام شده است.
سیستم سرمایشی و گرمایشی ویلا چیست؟
کولر گازی برای سرمایش و بخاری برای گرمایش اعلام شده است.
حیاط ملک چگونه است؟
ویلا دارای حیاط بزرگ و حیاط پشتی است.
جمعبندی: این ویلا در طالبآباد بندر انزلی، زمینی ۶۴۰ مترمربعی و زیربنای ۱۵۰ مترمربع دارد و در سال ۱۳۸۷ ساخته و بعداً بازسازی شده است. سه خواب، حیاط بزرگ، حیاط پشتی، پارکینگ و انباری بزرگ، کولر گازی، بخاری و ساختمان نیمهکاره برای سوئیت از ویژگیهای اصلی آن هستند.
املاک مشابه
ویلا طالب آباد انزلی (820 متر زمین)
بندر انزلی, طالب آبادویلای استخردار ۴۵۰ متری در طالبآباد بندر انزلی ویلای ۴۵۰ مترمربعی در...
ویلایی در طالب آباد بندرانزلی (196 متر)
بندر انزلی, طالب آبادخرید ویلای ۱۹۶ متری در طالبآباد بندر انزلی ویلای ۱۹۶ متری در...
ویلا درطالب آباد بندرانزلی (230 متر)
بندر انزلی, طالب آبادخرید ویلای ۲۳۰ متری در طالبآباد بندر انزلی ویلای ۲۳۰ متری در...

